1
Zoek een actie
2
Vraag informatie aan
3
Meer inkomsten!
Menu

Veelgestelde vragen - Sponsoracties

1. Waarom Sponsoracties.nl?

Met Sponsoracties.nl helpen wij verenigingen bij het genereren van extra inkomsten. Minder subsidies, duurdere accomodaties, en teruglopende (sponsor-) inkomsten: veel verenigingen kunnen wel wat extra geld gebruiken. En daar willen wij verenigingen bij helpen!

2. Wat is Sponsoracties.nl?

Sponsoracties.nl toont een overzicht van interessante sponsoracties waarmee u extra geld kunt ophalen voor uw vereniging. Sponsoracties.nl is uw vertrekpunt voor extra inkomsten voor de vereniging. Daarbij kunnen wij u helpen bij het organiseren van een sponsoractie. Dit kost vrijwilligers namelijk vaak erg veel tijd en die is er niet altijd. Het zou zonde zijn als de vereniging daardoor extra inkomsten misloopt.

3. Van wie is sponsoracties.nl?

Sponsoracties.nl is een initiatief van Bundll. Met Bundll helpen wij verenigingen om het maximale uit sponsoring te halen, voor extra financiële ruimte voor de vereniging. Naast sponsoracties.nl hebben wij hiervoor ook een sponsorbeheer-systeem ontwikkeld (www.sponsorbeheer.nl) en organiseren wij sponsoravonden (www.sponsoravond.nl).

4. Hoe werkt Sponsoracties.nl?

Op onze website vindt u een overzicht met interessante sponsoracties. Wilt u meer informatie over een actie dan nemen wij contact met u op voor tips en adviezen. Indien nodig helpen wij u vervolgens graag bij het organiseren en uitvoeren van de sponsoractie.

5. Wat zijn de kosten van een sponsoractie?

Dit verschilt per sponsoractie. Wij leggen de betreffende kosten graag aan u voor wanneer u interesse heeft sponsoractie en kunnen dan samen met u berekenen wat de sponsoractie kan opleveren voor uw vereniging. Op basis daarvan kunt u dan eenvoudig beslissen of de actie interessant is voor uw vereniging.

6. Hoeveel levert een sponsoractie op?

Dit verschilt per sponsoractie, en de resultaten bij uw vereniging. Samen met u maken wij graag een schatting van de opbrengst. Zo kunt u beslissen of de betreffende actie interessant is voor uw vereniging.

7. Met welke actie kunnen we het beste beginnen?

Dit is afhankelijk van veel verschillende factoren. We nemen graag eens contact met u op om hierover ideeën en ervaringen uit te wisselen voor uw vereniging.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende categorieën sponsoracties die u kunt vinden op sponsoracties.nl:

  • Sportief: op een sportieve manier geld ophalen voor de vereniging
  • Verkoopacties: extra inkomsten uit de verkoop van leuke (club)artikelen
  • Online: het internet biedt volop kansen om extra geld te genereren voor uw club
  • Met uw sponsoren: interessante, nieuwe sponsorproposities voor extra sponsorinkomsten
  • In de kantine: leuke activiteiten voor in de kantine, voor een extra bijdrage voor de clubkas


Delen?

Deze pagina voorleggen aan andere vrijwilligers binnen de vereniging?