1
Zoek een actie
2
Vraag informatie aan
3
Meer inkomsten!
Menu

Wat is Sponsoracties - Sponsoracties

Sponsoracties.nl is een initiatief van Bundll. Wij helpen verenigingen om het maximale uit sponsoring te halen. Zo willen wij ervoor zorgen dat de vereniging extra financiële ruimte heeft en iedereen op de club optimaal kan genieten van zijn hobby.

Met Sponsoracties.nl helpen wij verenigingen om extra inkomsten te genereren voor de vereniging. Op deze website geven wij tips voor interessante sponsoracties. Ook kunnen wij u helpen bij de organisatie van een sponsoractie. Dit kost vrijwilligers namelijk vaak veel tijd. Wij willen u hier graag bij ontlasten, zodat we samen een succes kunnen maken van de sponsoracties bij uw vereniging.

Daarnaast hebben wij ook de volgende diensten ontwikkeld om verenigingen te helpen het maximale uit sponsoring te halen:

  • Sponsorbeheer.nl: een handig sponsorbeheer-systeem voor de structurele sponsorzaken. Om ervoor te zorgen dat de vereniging geen sponsor-inkomsten misloopt, en de vrijwilligers hun tijd goed voor de club goed kunnen besteden.
  • Sponsoravond.nl: voor het organiseren van een interessante sponsoravond voor uw sponsoren. Om de relatie met sponsoren te versterken en potentiële, nieuwe sponsoren te verwelkomen.

Kunnen wij iets voor u betekenen voor de sponsorzaken bij uw vereniging? Wij nemen graag contact met u op. Laat hieronder uw telefoonnummer achter, of bel ons op 058-7620725.

    Contact opnemen
    Delen?

    Deze pagina voorleggen aan andere vrijwilligers binnen de vereniging?